Met de nodige toneelervaring is PODIUM NUMMER ZES in het voorjaar van 2009 van start gegaan.

Vriendschap, vertrouwen en een grote dosis humor heeft de basis gelegd voor dit bijzonder toneelgezelschap.


De oorsprong van onze naam
De ZES in onze naam komt van Harrie Tijs (regisseur van 2009-2014)

Hier een briefje van hem (hij was schoolmeester) wat de 6 van onze

naam verklaart en onze verbondenheid weergeeft.


Onze uitvoeringen zijn ieder voorjaar in de Schaapskooi te Gastel.


Met een avondvoorstelling (20.00 uur) op zaterdag en

een matinee (14.00 uur) op zondag.


Wij spelen wij in het midden van de zaal.


Het publiek zit als het ware om ons heen, dit wordt door iedereen ervaren als een heel bijzondere belevenis.Wil jij ook toneelspelen of ons op een andere manier ondersteunen ?


Wij zoeken nog gemotiveerde mensen, speciaal MANNEN bel  0495 43 00 28  of mail naar info@podiumnummerzes.nl  (zie contact pagina)


Voor het negende jaar spelen wij voor u hier in de Schaapskooi te Gastel. Volgend jaar hebben wij dus wat te vieren! In september start ons seizoen en tot aan de uitvoeringen in maart hebben wij 1 à 2 repetities per week. We beginnen in september vaak met leesrepetities om zo het verhaal en de personages beter te leren kennen. Al snel daarna gaan we op locatie oefenen. Ondertussen houden diverse mensen zich ook alvast bezig met de decorbouw, rekwisietenlijsten, kleding en organisatie. Met heel veel plezier proberen we het beste uit onszelf en uit anderen te halen. Nou hebben we een toch een probleempje… we hebben gewoon te weinig heren die toneelspelen. Zoals u de afgelopen jaren vast wel heeft gemerkt hebben de dames nogal de overhand. Wel gezellig hoor maar het geeft ons ook niet veel ruimte in de keuze van beschikbare blijspelen op de markt. Dus beste heren… denk er eens over na! Heb je zin om met een leuke groep mensen je grenzen te verleggen, veel plezier te hebben en een mooie uitvoering neer te zetten meld je dan aan! Mail naar info@podiumzes.nl en we nemen contact met je op. En… misschien zien we je dan volgend seizoen schitteren op het podium.

Dit zijn wij / Intresse ?